ВМРО Свиленград

 
ВМРО Свиленград

 
Рейтинг: 3.00
(43)
Начало
За Мъжа и Жената
За Любовта
Поезия
Форум
Игри
Видео
Музика
Галерия
Анкети
За контакти



За Мъжа и Жената / Любопитни факти

Вземи в gLOG
16 Август 09, 16:53
Бум на девственици в България, някои стават девици по няколко пъти
Истински бум на нови девственици е регистриран в България. Данни, обработени и предоставени ни от изтъкнати медици, членове на кръга „Омега", сочат, че с цели 25% са се увеличили исканията на жени в специализираните клиники по възстановяване на девствеността. Болшинството от пациентките били на възраст между 22 и 35 години, но не били рядкост и по-възрастните дами. 
Не били редките случаите, когато връщане на девствеността са пожелали омъжени жени с по едно-две деца. Част от тях твърдели, че искат да преживеят с мъжа си емоциите на първата брачна нощ и затова искат да са отново девици. Най-напористите кандидатки били дами от висшето общество и с дебели сметки. След тях се нареждали представителките на шоубизнеса. Веднага след тях са елитни проститутки и дами на повикване, които искали да са девствени по бизнеспричини. Някои от тях ставали девици по няколко пъти, твърди д-р Велизар Петков от частна клиника. Той отказа да напишем името на клиниката, защото и така имали достатъчно планирани операции за месеци напред. Според него някои от омъжените жени отдалеч планирали промяната, като смятали, че девствеността ще е нестандартен и харесван подарък по важни поводи за партньора.
Пациентка от столицата, чийто съпруг е известен политик, успяла за две седмици четири пъти да се превърне в девственица. Тя се подлагала на козметична операция, чийто ефект бил с продължителност от 48 часа. 
Към услугата прибягват и хитруши, които един път са се развели и искат за втория си съпруг да покажат висок морал и целомъдрие. Циганки от богати фамилии са сред най-честите клиенти на тази услуга, защото бащите много държали „стоката", която дават, да е чиста. Български туркини, които живеят в южната ни съседка, също идвали у нас да си направят нов имидж и се връщали да се омъжат в Турция. Доказано било, че у нас нравите са много по-разкрепостени и още като ученички в горните класове много от тях се прощавали с девствеността си. Когато дойдело време за женитба обаче, от страх да не бъде опозорена в Турция, съответната млада жена се подлагала на „втора" девственост. Веднъж обаче станал фал. Вече „зашита", младоженка се оказала бременна. За да избегне скандала с роднините на мъжа си, тя се подложила на аборт, а след това отново й зашили ципа на девственица. Бъдещият съпруг, турски бизнесмен, сам дошъл с мерцедес да я прибере от клиниката, защото смятал, че изгората му си маха някаква бемка. 
Напоследък зачестили млади жени, които сключвали бракове с чужденци. Те знаели, че западняците, макар и разкрепостени хора, обичали да попадат на целомъдрени девици. 
В клиниките идвали и девойки, които са преживели изнасилване. Някои от тях били посъветвани да прибягнат до този медицински „трик" от психиатри, които им помагали да преживеят посттравматичния шок от преживения ужас. 
Във Варна пък млада жена поискала да се подложи на промяната, защото имала намерение да постъпи в манастир. Бившата учителка твърдяла, че трябва да се представи пред Бога чиста и неопетнена. 
Бизнесът с „девственост" ще се разраства и в това няма нищо лошо, коментират доктори. Според тях тази услуга на Запад се извършва отдавна, постепенно и нашето общество щяло да свикне и да приема нормално жените с по няколко „девствености". 


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

4.5431