ВМРО Свиленград

 
ВМРО Свиленград

 
Рейтинг: 3.00
(43)
Начало
За Мъжа и Жената
За Любовта
Поезия
Форум
Игри
Видео
Музика
Галерия
Анкети
За контакти



За Мъжа и Жената / Любопитни факти

Вземи в gLOG
11 Август 09, 19:40
Възможно ли е да се обичат двама едновременно
Възможно ли е да се обичат едновременно двама души? Според учените това е възможно явление в човешката природа, пише британският вестник "Сън".

Сексологът от университета Вашингтон в Сиатъл д-р Шварц твърди, че когато в една връзка или брак нещата не вървят както трябва, хората са склони да почувстват "гъдел" в стомаха заради друго лице. Става въпрос за лице което е копие на човека с който имате връзка, но въпреки това има и някой по-различни особености, които ги няма постоянният ви партньор. Затова д-р Шварц твърди, че е възможно да се обичат двама души едновременно, даже и повече. Според нея има хора които не могат да обича само един човек.
"За тангото са необходими двама" гласи известната максима, но в проведената анкета много от читателите на британския вестник са се определили за "танго с трима или четирима". Така те са убедени, че осъществяват най-смелите си еротични необходимости и може да бъдат по-активни и е,отлично по-заети от моногамите си приятели и приятелки.
Ако не може да се решите коя от двете красиви жени да вкарате в леглото, не се безпокоите, направете го и с двете. Една от участниците в анкетата обаче казва, че така си е навлякла неприятности. "В началото излизах и спах с двама, а по-късно и с трима и струва ми се, че всички обичах еднакво. Стана така обаче, че всички разбраха един за друг и ме напуснаха. Сега съм сама и ми празно", споделя анкетираната. Млада жена от Индия пък смята, че не е възможно да се обича искрено и страстно повече от един мъж и че подобна връзка няма нищо общо с любовта. Въпреки това тя описва свои изкушения. "Харесваха ми много мъже, мечтаех да ме вземат в прегръдките и да ги обсипа страстно, но никога не посмях да се реша да излизам едновременно с двама. "Да спиш с двама или трима, сега вече става навик, защото всеки един от тях може да научиш на неща, които изцяло ще те задоволят" е убедена "Нещастната Мери", както тя се представя в анкетата.






Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

4.8224