ВМРО Свиленград

 
ВМРО Свиленград

 
Рейтинг: 3.00
(43)
Начало
За Мъжа и Жената
За Любовта
Поезия
Форум
Игри
Видео
Музика
Галерия
Анкети
За контакти



За Мъжа и Жената / Любопитни факти

Вземи в gLOG
03 Август 09, 15:05
Защо мъжете отказват секс?
Над половината анкетирани мъже признават, че се чувстват твърде уморени, за да удовлетворяват своите жени и приятелки.
Баналната причина милиони мъже по света да се отказват от секса е всекидневният стрес, сочат резултатите от британско проучване, цитирано от BBC.
Повече от половината от анкетираните мъже признават, че се чувстват твърде уморени, за да удовлетворяват своите жени и приятелки. 
"Много мъже просто не умеят да се справят със стреса и вместо да търсят подкрепа или помощ от специалистите, 32% от тях предпочитат да се напиват, давейки в алкохола своите проблеми", твърдят изследователите.

За да се справят със своите психични проблеми, отразяващи се на сексуалния им живот, мъжете прибягват до забранени наркотици 2 пъти по-често в сравнение с жените, а 1 от всеки 10 използва за тази цел порнографията или се впуска в извънбрачните връзки.

Основните причини за стреса при мъжете според анкетата са: 
работата (48%), 
финансовите неуредици (44%), 
чувството на потиснатост (27%) и 
проблемите във взаимоотношенията (25%). 
Учените са убедени, че една от постоянните причини за потиснатото настроение при много от мъжете е намаляването на нивото на тестостерон в кръвта, а този главен мъжки хормон влияе почти на всички процеси, които се извършват в организма на представителите на силния пол.

Специалистите съветват мъжете при наличие на влошаване на качеството на секса да проверят нивото на тестостерона си. Днес съществува удобен и лесен начин за възстановяване на неговото ниво. Елементарен тест с ултразвуков доплер може да покаже дали проблемът е свързан с влошаване на проходимостта на съдовете. 

Нарушената ерекция се смята и за важен клиничен симптом на заболяванията на сърцето и съдовете.
Днес специалистите успешно възстановяват потентността без възрастови ограничения, лекуват преждевременната еякулация и оказват съдействие за увеличаването на честотата и продължителността на половите актове.




















Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

5.3732