ВМРО Свиленград

 
ВМРО Свиленград

 
Рейтинг: 3.00
(43)
Начало
За Мъжа и Жената
За Любовта
Поезия
Форум
Игри
Видео
Музика
Галерия
Анкети
За контакти



За Мъжа и Жената / Любопитни факти

Вземи в gLOG
01 Август 09, 13:54
Формата на дупето издава характера на пoловинката ви
Психолозите и астролозите се надпреварват по всевъзможни начини да предложат всякакви рецепти как да разгадаем скритите черти от характера на интимния партньор.
Някои предлагат това да стане, като изучиме езика на тялото, други като се посъветваме със звездите, трети като разчетем позите, в които спим заедно и т.н.
Но методът, който британският експерт- Сам Eймос, придлага на мъжката половина на човечеството е повече от уникален, писа в."Сън". 
Вместо да гадаете по искрите в очите на вашата партньорка, какво в действителност си мисли тя, по- добре плъзнете поглед по една любима за мъжете част от женското тяло- дупето, което ще ви издаде много полезна информация за характера на неговата притежателка

Сам Eймос определя шест най- разпространени форми:

Първата е подобна на напращяла праскова- кръгло, стегнато дупе, което се вие в дълбока дъга от ханша навън. Притежателките на такива прелести обикновено са открити, откровени, прями и честни. На дами с такива форми можете спокойно да доверите всичко.
Известни представителки на този тип дупе са Бионсе и Дженифър Лопес. 
Вторият тип е подобно на ябълка- с много извивки и щръкнало назад.
Много от мъжете предпочитат подобна спортна форма. Жени с такова дупе са щастливи и доволни от себе си и от своето тяло. Разбира се, те полагат доста грижи за да го поддържат в добра спортна форма и внимават да не прекаляват с яденето. 
Дамите, отговарящи на ренесансовия тип красота имат доста пищни форми и заоблено, приличащо на ягодка дупе. 
Тези жени не се лишават от нищо вкусно и приятно в живота и са всеотдайни в любовта. Те са чувствени и жертвоготовни. Тяхната изострена сетивност обаче ги прави и лесно нараними. 
Притежателките на също така пищни, но по- стегнати задни части във форма на обърнато сърце са пък боязливи и нерешителни да направят първата крачка. Поради тези свои недостатъци, представителките на нежния пол, с такъв тип дупе често остават самотни. Някои експерти твърдят, че тези жени често сменят настроенията си. 
Притежателките на момчешко, плоско дупе с тесен ханш /тип черешка/, са ведри, весели, положително настроени към заобикалящия ги свят и никога не усложняват нещата. Мъжете ги харесват, защото с тях се общува много лесно и са приятна компания. 
И накрая, по какво се познават кариеристките? Те притежават по- широко при ханша и плоско дупе. Подобни жени са самоуверени и поставят кариерата на първо място в живота. Често заемат ръководни позиции. Имат невероятен усет към модата и винаги са много добре облечени.






Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

5.8937