ВМРО Свиленград

 
ВМРО Свиленград

 
Рейтинг: 3.00
(43)
Начало
За Мъжа и Жената
За Любовта
Поезия
Форум
Игри
Видео
Музика
Галерия
Анкети
За контакти



За Мъжа и Жената / Любопитни факти

Вземи в gLOG
01 Август 09, 13:53
От какво се страхуват мъжете
Свикнали сме да приемаме мъжете за силния пол, но не е така. Психолозите са убедени, че и те си имат свои, чисто “мъжки” страхове. Но по-важно е жените да знаят за тях, за да могат навреме да помогнат СТРАХЪТ ОТ СИЛНАТА ЖЕНА

Съществува мнението, че мъжете бягат от жените със силен характер като дявол от тамян. В крайна сметка това е само мит. Защото увереният в себе си човек, съвременният мачо по-скоро ще си избере достоен “противник”. Така че силните жени обикновено избират силни мъже. Това е разбираемо. Защото една решителна и интелигентна жена има в организма си повече мъжки хормони - андрогени, а това определя и по-високо ниво на сексуалност. А силните мъже оценяват по достойнство такава жена. 

А дали митът за глупавичката блондинка, за която мечтае всеки мъж, има основание? Има, разбира се. Но такива жени си избират тези мъже, които не са уверени в себе си. Именно те се стараят да намерят нежно, слабо и глуповато същество, на което ще бъде удобно да “изкарват” комплексите си. Освен това тези мъже ще могат да направят впечатление на другите, по-силни мъже.

Но нека всичко си бъде с мярка. Защото жена, която постоянно изтъква мъжките страни от своя характер, може да се превърне в голям проблем за семейния живот.

ВНИМАНИЕ!
Ако вие като жена имате силен характер и не можете да промените това, трябва на всяка цена да коригирате поне поведението си. Не забравяйте, че силата трябва да е вътрешна, а не външна. Трябва да направите така, че да изглеждате женствена. Не потискайте мъжа до себе си, не му устройвайте скандали и не му натрапвайте своята воля. Оставете това за случаите, когато се налага. 

Умната жена винаги може да омае мъжа, показвайки му неговите слабости, като същевременно с това фино му се възхищава. До такава жена мъжът винаги ще се чувства мъж.

СТРАХЪТ ДА НЕ ГО ВЗЕМАТ ЗА НЕУДАЧНИК

Преди години много мъже се почувстваха едва ли не “излишни”, осъзнавайки, че не са оценени. А в същото време не правят нищо, за да променят ситуацията. Когато човек се страхува да признае, че е откровен неудачник, той сякаш се смята едва ли не за най-достоен за престижна длъжност и висока заплата, а също и да притежава хубава жена. Има и такива мъже.

Не са малко жените, които си занемаряват домашните задължения, а и служебните, за да напишат например дисертация на мъжа си. Или да търсят пари на заем, та да си започне той “свой бизнес”. 

И в същото време се грижат за цялата къща. Удивително е това женско качество. Тя уж устройва сцени, но търпи. Търпи независимо от всичко. Ако вас като жена ви устройва такова положение, не трябва да се оплаквате. Но ако не издържате, то е най-добре да си останете сама - независимо от страха и съжалението към мъжа ви. Заемете се със себе си, огледайте се наоколо и си намерете достоен мъж.

СТРАХЪТ ОТ „ИЗЛАГАЦИЯ” В ЛЕГЛОТО

Някои мъже в дъното на душата си са убедени, че прекаленото увлечение по секса е вредно за здравето. А в крайна сметка страхът да не се окаже “безсилен” в леглото възниква поради възможността да пипне някакво заболяване в половата сфера, например простатит. Мъжете много трудно преживяват такива неща и крият това от жените си. А тя, жената, оставайки в неведение, се измъчва от ревност, мислейки, че мъжът є си има любовница. Ако мъжът скрива своя страх и своето безсилие от жена си, трябва да кажем, че са виновни и двамата съпрузи. Това не би се случило, ако си имат доверие. Жената трябва да е в течение на вашите проблеми. Тя трябва да ви помогне. 

Много е важно внимателно да се обръщате към мъжа си в такъв момент. Защото такива заболявания водят често до импотентност. А това би се избегнало, ако вие предпазливо се опитвате да му помогнете. Обърнете внимание не на временната липса на секс, а на лечение и възстановяване на половите функции.




Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.6191