ВМРО Свиленград

 
ВМРО Свиленград

 
Рейтинг: 3.00
(43)
Начало
За Мъжа и Жената
За Любовта
Поезия
Форум
Игри
Видео
Музика
Галерия
Анкети
За контакти



За Мъжа и Жената / Любопитни факти

Вземи в gLOG
01 Август 09, 13:52
Какво искат мъжете?
Не са нужни нито много усилия, нито големи жертви, за да върнете желанието на партньора си, за да не се настанят рутината и безразличието. Ето какво мъжете наистина искат в леглото и дерзайте. 

Ентусиазъм 
След като мъжете си “искат”, защо да не го направите и вие? Още повече, че това в крайна сметка ще зарадва и двамата. По какъвто и начин да “заявите” желанието си за интимност, мъжът ви ще бъде повече от поласкан. 

Разнообразие 
Хората са подвластни на навиците си. Размърдайте се малко (и умствено, и физически) и освежете сексуалния си живот. Позволявайте си да правите понякога нещо много безразсъдно и много смело. Секс може да се прави не само в спалнята. 

Искреност 
Да откривате заедно какво харесвате в леглото е начин да се сближите още повече, пък и да получите още по-голямо удовлетворение от секса с човека, когото обичате. Не се колебайте да обясните на партньора си какво точно искате. Когато го постигне, той определено ще е един щастлив мъж. 

Внимание 
Денонощието, за съжаление, има само 24 часа, в които трябва да успеете всичко. И в цялата лудница мъжът остава някак си на заден план. Когато вече дойде време за гушкане, жените са толкова уморени, че мечтаят само за сън. От само себе си се разбира, че така не може да се поддържа истинска връзка между двама души. Не приемайте секса като поредната задача за отмятане през деня. Няма по-добра анти-стрес терапия, упражнение и средство за подобряване на настроението от него. 

Доверие 
Доверие е нужно и в леглото, за да се чувствате наистина добре един с друг. Сексът не е състезание или изпит. Позволете си да говорите открито за проблемите, които евентуално имате, доверете на партньора си притесненията, желанията и фантазиите си. Ако нещо в леглото не е наред, първият човек, който трябва да го разбере, е половинката ви, а не най-добрата ви приятелка.



Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.4626