ВМРО Свиленград

 
ВМРО Свиленград

 
Рейтинг: 3.00
(43)
Начало
За Мъжа и Жената
За Любовта
Поезия
Форум
Игри
Видео
Музика
Галерия
Анкети
За контакти



За Мъжа и Жената / Любопитни факти

Вземи в gLOG
01 Август 09, 13:51
Любимата вещ издава характера на жената
Обикновено жените са тези, които обичат шопинга и събирането на куп ценни и не толкова потребни предмети. Някои вещи остават в шкафа за цял живот, но жената е доволна, че е направила „удар“ с покупката им.И все пак има предмети като телефон, сешоар, парфюм..., които предпочитаме да използваме повече от някои други. Любимата вещ на жената разкрива нейния характер и издава нейните тайни желания в любовта. Ако сте мъж, открийте от какво се нуждае вашата половинка – обърнете внимание кой тези предмети е най-често в ръцете й.

Парфюм
Тези жени са много чувствени и горят от желание за горещи целувки по устните. Те знаят какво им харесва в секса и могат да доставят удоволствие, както на себе си, така и на партньора си. Очакват от мъжа да ги обгрижва и да бъде страстен

Червило

Тези жени търсят еротиката. Веднъж избрали мъж, не спират действията си, докато не го изпробват в леглото. А ако той се представи добре, ще може да се радва на нежности в продължение на доста време.
Запалка
Тя има собствено виждане и очаквания за интимния живот. Не оставя нщо в ръцете на съдбата, а прави така, че то да се случи. Предпочитанието към този предмет показва отстъпчивост и сговорчивост в характера на жената. Такава личност е склонна да експериментира и в личния и интимния си живот. Добрият партньор може да постигне задоволителни успехи, защото нищо не би стреснало или възмутило тези нежни създания.
Дистанционно на телевизор
Това са чувствителни към потребностите на другия жени. Те рядко действат необмислено или импулсивно. Особено толерантни и отстъпчиви са и в интимния си живот. С не особено силен мъж, могат да постигнат чудеса, благодарение на вродения си усет към топлина и нежност.
Музикален плейър
Това са жени със силна воля, но не им липсва и известна доза агресивност, ако се наложи. Те са амбициозни и винаги се стремят да доминират над партньора си. Склонни са да експериментират и ако даден мъж не задоволи техните фантазии, скоро си намират нов обект на обожание.
Химикалка
Това са жени, които се стремят да решат проблемите без риск и ако е възможно без шум и усложнения. Въпреки твърдостта си, те са по-скоро внимателни в отношенията си със силния пол и се подчиняват на максимата: “Няма нищо съвършено”. Склонни са към поощряване на своя партньор и приемат сравнително леко всеки техен “провал”. Все пак те вярват, че любовта е за двама и всичко е в ръцете на двама.




Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.0164