ВМРО Свиленград

 
ВМРО Свиленград

 
Рейтинг: 3.00
(43)
Начало
За Мъжа и Жената
За Любовта
Поезия
Форум
Игри
Видео
Музика
Галерия
Анкети
За контакти



За Мъжа и Жената / Любопитни факти

Вземи в gLOG
01 Август 09, 13:48
ХАРАКТЕРЪТ НА ЖЕНАТА СЕ ОПРЕДЕЛЯ ПО ФОРМАТА НА ГЪРДИТЕ
Женските гърди винаги са размътвали ума на мъжете. Жените, които природата не е надарила с щедър бюст, завиждат на притежателките на щедри, стегнати и вълнуващи се гърди като заделят сума ти пари и време за да се сдобият с точно същите форми! 

Сексолозите смятат, че гърдите на жената определят характера й дори в по-голяма степен и с по-голяма точност, отколкото зодиакът. Те класифицират формата на женските гърди като ги сравняват с различни плодове. 

Жената с голяма и кръгла, напомняща диня, гръд, изглежда добра домакиня, но това не е така: тя обича да похапва и едновременно с с това да бъде обожавана. Но такава жена рядко обича секса. 

Мъжете, които обичат кокетиращите и непосредствени жени, трябва да обърнат внимание на тези, чиято гръд напомня лимон. Такава жена е пълна с жизнерадост и умее да се надсмива нд себе си. Тя обича балансирания живот, без сюрпризи. 

Гърдите с овална форма се сравняват с ананас. Жената, чиято гръд прилича на ананас, е интелигентна и увлечена по своята кариера, но, въпреки всичко си остава романтичка. Тя е много предана: който и да завоюва сърцето й, няма да загуби бързо любовта й. 

Жената с гръд-грейпфрут е малко разпусната, но това не е признак на нейната сексуалност. Тя изглежда еротична, но всъщност е свенлива и обича домашния уют. Силно се привързва към партньора. Такава жена предпочита нежността пред секса. 

Дамите, чиято гръд е с формата на портокал, също малко се интересуват от физическата страна на любовта. Те наят какво искат, но сексът малко ги привлича. "Портокалите" обичат разговорите и уредените партньорски отношения. 

Жените с неголяма гръд, с формата на вишна, са най-обаятелните. Те са весели и обичат развлеченията, великолепни партньорки за всеки случай в живота, но от секса се интересуват умерено. 

Жените с крушообразен бюст са най-любвеобилните Те са привлечени от любовта във всякаква форма. Тя може да е религиозна, но не може да живее без романтика


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.0806