ВМРО Свиленград

 
ВМРО Свиленград

 
Рейтинг: 3.00
(43)
Начало
За Мъжа и Жената
За Любовта
Поезия
Форум
Игри
Видео
Музика
Галерия
Анкети
За контакти



За Мъжа и Жената / Любопитни факти

Вземи в gLOG
29 Юли 09, 22:08
Как да се превърнете в жената-мечта
Има огромна разлика между това, което жените си мислят, че мъжете искат от тях, и това, което мъжете в действителност искат от жените.

За да не попаднете в порочния кръг и да се превърнете в „просто едно от момичетата“, които преминават без следа през живота Му, прочетете внимателно чертите, които един мъж много би искал да открие у приятелката си.

Тя има собствен живот 
Това ще рече да се грижите за себе си, да следвате собствения си начин да живот, да не забравяте приятелите и семейството си, за да се отдадете изцяло на новото си гадже. Не е лесно, защото всички жени правят именно това- за тях света се изчерпва с Него, което най-малкото е задушаващо.
След време жените се сещат за себе си и изпадат в другата крайност- забравят, че имат връзка, защото искат да наваксат с всички неща, които са „пожертвали“ в името на връзката си, без приятелят им да е искал изобщо подобно нещо.
Така че не правете безсмислени жертви със себе си и имайте и свой живот.
Тя никога не прави първата стъпка 
Спрете с еманципацията, феминизма и всички „про-женски“ идеи. Мъжът, за да се чувства мъж, трябва да покорява, а не да се чувства жертва. Мъжете се плашат от настойчиви жени.
Няма никакъв смисъл от малките женски хитринки в стил „Цяла нощ си мисля за теб, ти мислиш ли си за мен“ към някой, за когото изобщо не сте сигурни, че има някакви чувства към вас.
Оставете на мъжете играта на съблазняване, уреждането на срещи, резервациите в ресторант и т.н.
Освен това, ако жената е тази, която звъни по телефона, самата тя няма да разбере дали той има интерес към нея или просто му е удобно да излиза с нея докато чака да се появи по-подходяща партия.
Тя е секси без да се натрапва
Облеклото е само една част от това да си сексапилна. Мъжете обичат големи деколтета и къси поли, това е факт, но само като фон. Ако искате той да ви приеме по сериозно, не прекалявайте с откровеността в обличането. 
Сексапилът не е само в показване на природни дадености. Цялостното излъчване е това, което кара мъжете да подлудяват.
Поведението е другата част на сексапила, в която повечето жени се престарават. Когато харесате някой мъж, моля, не се опитвайте да го задушите с бюст. Повечето мъже ненавиждат това.
Те предпочитат, ако сте още в самото начало на отношенията си, да имат с вас „несексуален“ контакт. Леко докосване по рамото, бърз допир на краката ви под масата, държане на ръката за здравей няколко секунди повече от приетото- това са достатъчно красноречиви жестове, с които можете да покажете на един мъж, че се интересувате от него без да се натрапвате.
Ако връзката ви се задълбочи и вече сте си заедно без условности, можете да си позволите малки секси-закачки на обществено място.
Изчаква известно време преди да прави секс
Колкото и сексът вече да не е тема табу, интимните отношения са голяма крачка за всички двойки. Повечето жени дори не си дават сметка, че сексът променя много динамиката на връзка.
Ако правите секс с новото си гадже прекалено рано, ще решите, че отношенията ви вече са сериозни, което няма да е съвсем вярно, защото на чувствата им трябва време, за да се задълбочат.
Тя може да бъде най-добрия приятел на мъжа 
Подкрепете го във важни за него моменти. Но бъдете сигурна, че той разбира поведението ви като подкрепа, а не само вие да си мислите, че го подкрепяте

Тя никога не го притиска
Това е едно от най-важните неща. Мъжете имат вродена ненавист към всякакъв вид натиск. Избягвайте да му звъните по хиляда пъти на ден, да му пълните пощата с мейли и да си правите планове на глас за съвместното ви бъдеще след 10 години.
Мъжете не обичат да се чувстват обвързани. Те просто искат да се наслаждават на факта, че са с жената, която обичат.
Тя не позволява да се отнасят зле с нея

Мъжете не уважават жени, които приемат всякакво поведение от всеки. Ако той знае, че не може да се държи с вас както му хрумне, ще ви уважава повече. Това не се отнася само за приятеля ви, а за всички около вас.


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.2881