ВМРО Свиленград

 
ВМРО Свиленград

 
Рейтинг: 3.00
(43)
Начало
За Мъжа и Жената
За Любовта
Поезия
Форум
Игри
Видео
Музика
Галерия
Анкети
За контакти



За Мъжа и Жената / Любопитни факти

Вземи в gLOG
29 Юли 09, 22:05
Как да привлечем вниманието му
Едно от най-трудните неща в отношенията между двама души е Началото 

Ако сте от онези момичета, които започват разсеяно да оглеждат тавана, когато момчето, което харесват, минава покрай тях или се правите на клоун, за да му привлечете вниманието, тези три прости трика ще ви помогнат да обърнете вниманието на обекта на желанията си върху вас. Какво ще стане след това, оставяме на вас. 

Усмихнете му се

Където и да го срещнете- в бара, в магазина или на улицата, най-лесният начин да му покажете, че не ви е безразличен, е да му се усмихнете. Ако той ви се усмихне също- Началото е поставено. 

Бъдете забавна

Но не и смешна. Тук става дума за някой забавен, но не и обиждащ, коментар за някой ваш общ познат или за ситуацията, в която се намирате- на парти, в магазина на опашка за касата или в стаята за почивка в офиса. 

Ако нищо подходящо не ви дойде да наум, по-добре се върнете към първия трик.

Потърсете помощ 

Мъжете обичат да се чувстват силни. Помолете го да ви подаде нещо от най-горния рафт в магазина или да ви помогне да намерите стаята, улицата, факс-хартията или от каквото имате нужда в момента ( а и да нямате, все пак целта е ТОЙ, а не Нещото). 

Повечето мъже с радост ще ви помогнат. Като прибавите към благодарността си усмивка и изпиващ поглед, имате голям шанс за следваща среща





Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

6.0299