ВМРО Свиленград

 
ВМРО Свиленград

 
Рейтинг: 3.00
(43)
Начало
За Мъжа и Жената
За Любовта
Поезия
Форум
Игри
Видео
Музика
Галерия
Анкети
За контакти



За Мъжа и Жената / Любопитни факти

Вземи в gLOG
29 Юли 09, 21:49
Кого искат жените?
Какво искат жените? Всеки мъж се пита това, но може би правилният въпрос всъщност е какво не искат жените? Или по-точно - какво мразят у мъжете? Всички знаем какво привлича дамите – или поне така твърдим – но ето какво ги отблъсква.

Духовно бедният мъж

Той е твърде емоционален и споделя чувствата си с всички, но не и с любимата жена. Винаги се съмнява в себе си и се нуждае от постоянни уверения, че всичко във връзката, работата и приятелските му отношения е ОК. Дамите харесват мъже, които притежават вяра и независимост и не могат да си губят времето с такива, които раздават чувствата си на околните.

Предвидимият

Жените не обичат мъжe, на които могат да отгатнат всяка реакция. Предвидимият има готова формула за нещата от живота и винаги постъпва по един и същ начин. Той не притежава спонтанност и затова не е в състояние да изненада дамата на своето сърце. Жените обичат свободния дух, а не нормите - по-добре лошо момче, отколкото предвидимо.

Арогантният

Той е голям егоист, изключително груб и невъзпитан – не само с дамата до себе си, но и с околните. Затова и никой не го възприема. Жените не обичат грубото отношение към тях, затова и такъв тип мъже хич не им допадат. Може първоначално да привлече вниманието им, но много скоро престава да бъде интересен.

Простакът

Простакът не може да се скрие от никой. Неговото присъствие се отличава, но не се харесва на жените. Той се мъчи да изпъкне като флиртува със сервитьорката в заведението или като се хвали с миналите си завоевания. Простакът не може да бъде обуздан, защото той не уважава не само дамите, но дори и самия себе си.

Скандалджията

Той е вечно недоволен, все спори за нещо, все има какво да не му хареса... Винаги има готови доводи срещу всеки и срещу всичко и може да превърне дори и най-обикновения разговор в скандал. Среща с подобен тип е истинско преживяване за всяка дама.

Самодоволният

Той притежава само едно мнение за нещата от живота – своето собствено. Ако не пуши ли не пие, то тогава всички около него трябва да са трезвеници. Вечно поучава и мъмри околните, казва на дамата си кога точно да отпие глътка вино или да си поръча десерт... Дамите не обичат поуките - още повече ако те се раздават грубо и невъзпитано.

Женомразецът

Той не се страхува да покаже негативното си отношение към нежния пол. Винаги е отрицателно настроен към дамите, държи се спрямо тях грубо и невъзпитано, поведението му често е придружено от оскърбителни коментари. Това е не само неприемливо, но понякога може да се окаже и последната крачка към разрушаването на една връзка.


Как да бъдем поразителни?

Е, все пак не се отчайвайте, ако разпознаете някои от изброените по-горе качества у себе си, а просто знайте, че това поведение не допада особено на дамите. Избягвайте го – така не само ще се представите в най-добрата си светлина, но и със сигурност ще спечелите симпатиите на нежния пол. 





Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.4857