ВМРО Свиленград

 
ВМРО Свиленград

 
Рейтинг: 3.00
(43)
Начало
За Мъжа и Жената
За Любовта
Поезия
Форум
Игри
Видео
Музика
Галерия
Анкети
За контакти



За Мъжа и Жената / Любопитни факти

Вземи в gLOG
29 Юли 09, 21:45
Девет неща, които мъжете намират за наистина романтични
След истерията по свети Валентин, дойде време да изясним какво мъжете намират за наистина романтично. Не само за празници, а по принцип. 
Ако правите поне едно от тези неща, спокойно можете да се потупате по рамото и да се поздравите с познаване на мъжката психика.
В случай, че сте му направили на него изненада, която тайно искате той да направи на вас, преди следващия св. Валентин си спомнете, че когато правите подарък на някого, по-важно е на него да му хареса, а не на вас.
Облечете се специално за него

Спомняте ли си, че преди много, много време приятелят ви подари бельо, което облякохте само един път и после прибрахте дълбоко в гардероба? Време е да го извадите, ако искате да го изненадате приятно.
Много рядко жените се обличат така, както се харесва на половинките им. Оставете го да ви избере бельо или блузка, които той намира за секси и я носете често, ще го зарадвате.
Докосвайте го навсякъде, по всяко време
Не става въпрос нито за секс, нито за масаж, а за чисто докосване. Дали ще си играете с крака под масата или ще се опрете на рамото му когато минавате зад стола му, не е важно. Мъжете намират допира на жената, която обичат за много успокояващ и затрогващ жест.
Ако имаше речник на докосванията, определено в него щеше да пише, че чрез такъв вид докосвани жената казва на мъжа „Аз те приемам... Обичам те, ние сме отбор“


Оставете го да излезе сам с приятелите си

Това не прилича много на романтичен жест, защото всъщност вие не присъствате в него, но и представа си нямате колко признателен ще бъда мъжът ви, че сте го „пуснали“ да се повесели с приятелите си.
Освен това подобен жест показва, че му имате доверие, което е най-най-основната съставка за една силна и дълбока връзка.
Напомнете му за себе си докато е на работа

Но с мярка! В никакъв случай не ходете изненадващо на работното му място, защото може да се окаже пагубно за предстоящата му важна среща или да направи лошо впечатление на шефа му.
Неженените мъже смятат работното си място за светая-светих и не искат да смесват лични и професионални емоции. Когато връзката ви се задълбочи, сами ще усетите дали му е приятно или не да си говорите по телефона от офиса или да има ваша снимка на бюрото си.
Ако сте женени обаче, новините от къщи ще го успокоят и ще му припомнят по приятен начин, че работата му има смисъл.
Покажете му, че го смятате за силен и умен
Мъжете много трудно изразяват на глас чувствата си, но обичат от време на време да слушат хубави неща за себе си от жената, която обичат.
Покаже му, че го цените като мъж, като подкрепа, като приятел, като баща на децата ви- това наистина е важно.
Организирайте специална романтична среща

Направете нещо, което ще се отрази добре и на двама ви. Отидете на концерт на известна група, починете си за два дни в планината, просто нещо, за което и двамата мечтаете от много време. Запомнете- и двамата. А не само вие...
Направете секса специално събитие
Припомнете си всички екзотични места, на които правехте секс в началото на връзката ви.
Преместете се от омръзналото ви до смърт легло и ще видите как това ще има невероятен положителен ефект върху секса и връзката ви като цяло.
Подарете му билети за мача на любимия му отбор

Съобразете се с вкуса и желанията на партньора си, когато му избирате подарък. Той ще се зарадва много повече на два билет за финала на футболното първенство, отколкото на книгата „Мъжете са от Марс, жените- от Венера“.
Направете му стриптийз

Тук няма нужда от обяснения защо, нали!




Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.0712