ВМРО Свиленград

 
ВМРО Свиленград

 
Рейтинг: 3.00
(43)
Начало
За Мъжа и Жената
За Любовта
Поезия
Форум
Игри
Видео
Музика
Галерия
Анкети
За контакти



За Мъжа и Жената / Любопитни факти

Вземи в gLOG
29 Юли 09, 21:43
Защо мъжете толкова харесват женските гърди
Общото между умалените модели на състезателни коли и женските гърди е това, че двете са предназначени за деца, а в крайна сметка бащите са тези, които си играят с тях.
Гърдите са издигнати в култ не само от мъжките списания. Те са били на почти още в праисторическата ера като символ на плодородието и именно за това праисторическите мъже са си правили фигурки на дебеланки с огромни бюстове.
Ето как седят нещата в наши дни. Има няколко причини поради които мъжете затаяват дъх при вида на всяка по-разкопчана блузка.
Мъжете смятат гърдите за успокояващи
В свят на груби форми и още по-груби ситуации, гърдите изглеждат нежни, приканващи и незаплашителни. Като прибавим към това и връзката им с кърменето и детството, гърдите са единствената останала връзка с момента, когато майките са ни предпазвали от цялото зло на света.
Гърдите са символ на плодовитост 
Гърдите са символ на женствеността. Те издават способността на жените да дават живот и да се грижат за поколението. Именно по тази причина се смята, че жените с по-големи гърди ще отгледат по-здрави деца. Което, естествено, не е вярно, но инстинктите понякога лъжат.
Въпрос на естествен подбор
Tази причина за привързаността на мъжете е пряко свързана с предишната. Мъжете харесват жени с по-големи гърди, защото подсъзнателно виждат здрава и силна майка, която ще отгледа здрави деца.
Животът доказва обаче, че и жени с минимална гръдна обиколка са имали достатъчно кърма, за да отгледат децата си.
Гърдите са ключът към женската възбуда
Всеки добър любовник знае, че гърдите на жените са пряко свързани с „там, долу“. Това е още една причина, поради която мъжете нямат търпение да се докоснат до тях. Това е техният ключ към готова за секс жена.
Мъжете харесват с очи
Жените пък се влияят повече от това, което чуват. Тъй като гърдите са най-открояващият се полов белег, не е изненадващо, че мъжете залепват погледите си именно в тази част на женското тяло.
Гърдите са като забранения плод
Притегателната сила на гърдите се увеличава още повече, когато мъжете си дадат сметка, че тези „неща“ не трябва да се показват на всеки, а още по- малко и да бъдат пипани от всеки. 
Мисълта, че те ще са този „някой“, който ще се докосне до тях без обичайната им защитна преграда, кара мъжете да се разтреперват от вълнение.
Както стана ясно, привързаността на мъжете към гърдите не е от вчера и няма защо да ги обвиняваме, че ни гледат повече в деколтето, отколкото в очите. Те са мъже. И гледат.
А ние сме жени и решаваме на кого си заслужава да покажем това, с което ни е дарила природата.




Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.8633