ВМРО Свиленград

 
ВМРО Свиленград

 
Рейтинг: 3.00
(43)
Начало
За Мъжа и Жената
За Любовта
Поезия
Форум
Игри
Видео
Музика
Галерия
Анкети
За контакти



За Мъжа и Жената / Любопитни факти

Вземи в gLOG
29 Юли 09, 21:42
Три начина да го накарате да се влюби във вас
Правилата на играта, наречена флирт, са измислени токова отдавна, че вече никой не си спомня как е ставало преди това.

И мъжете, и жените знаят да разчитат сигналите на противоположния пол, така че впуснете се в играта както всички останали.
Тъй като в нашето общество не е прието жените директно да обсаждат мъжа, който са харесали, а и мъжете не обичат нападателни жени, по някакъв начин трябва да му подскажете, че сте привлечена от него.
Навъртайте се около него, а после се скрийте
Колкото повече контактувате с някого и му дадете да ви опознае, толкова повече има вероятност той да ви хареса.
Намирайте се причини да прекарвате повече време с него. Помолете го да ви помогне за нещо, направете се, че търсите нещо в помещението, в което е и той, каквото и да е.
Когато забележите, че той вече свикнал с вас и вашата компания започва да му става приятна, отдалечете се. Не откликвайте на всяка негова дума, покажете му, че имате и други интереси освен Него.
Така той нетърпеливо ще трябва да изчака времето, когато ще бъдете свободна, а докато чака, ще мисли единствено...да, за вас.
Не правете мили неща за него. Оставете го той да прави мили неща за вас

Когато имате чувства към някого, е съвсем нормално да ви се прииска да направите нещо миличко за него.
Не го обсипвайте с подаръци, това е мъжката част от играта. Оставете на него да ви донесе кафе или нещо за хапване, ако работите заедно.
Позволете му да бъде кавалер, той ще оцени жеста ви.
Гледайте го

Играта с очи като начин на привличане между двата пола е стара колкото света. Вперените в отсрещния човек очи са достатъчен знак и за мъжете, и за жените, че между вас има химия. 
Специалисти от Харвардския университет обясняват, че хора, които не се привличат, се гледат в очите през 30-40% от времето.
Ако между тях има химия обаче, времето, през което се гледат в очите, става вече 75%. Освен това, влюбените трудно откъсват поглед един от друг, дори когато се намеси в разговора.
Премерете добре времето, защото е изключително неприлично да зяпате някого и да не обръщате никакво внимание на ставащото около вас.
За да запазите баланса между възпитанието и флирта, можете да приложите следната тактика. Когато сте в компания и някой говори, гледайте говорещия- така, както е редно да се прави когато някой разговаря с вас.
В края на изказването обърнете очи към обекта на желанието си и задръжте погледа си върху него малко повече от нормалното.
Така той ще разбере, че вие сте заинтересована от него и от мнението му по въпроса, който коментирате. 

Тайната на разширените зеници 
В никакъв случай не бива да прибягвате до лекарствени средства за разширяване на зениците, а да използвате “мрачните” моменти максимално.
Направено е изследване, което е показало, че мъжете намират една жена за по-привлекателна, ако зениците й са разширени.
По същата причина, романтичните вечери са на свещи. Не само защото оскъдната светлина смекчава чертите , а и защото зениците ни се разширяват и привличаме повече човека срещу нас.
Тъй като вие така или иначе сте привлечени от въпросния човек, зениците ви със сигурност се разширяват още щом го видите. Така че, възползвайте се от момента, за да го погледнете с цялата си любов.
Ако обектът на желанията ви остане безчувствен към вас след прилагането на всички тези трикове, просто се примирете, че не е писано нещо да се случи между вас.
Пазете достойнството си и не му се нахвърляйте като хиена. Мъжете не обичат агресивните жени.
Пожелайте му на ум щастлив живот и продължете нататък. Няма смисъл да се борите за изгубени каузи. 




Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.1032