ВМРО Свиленград

 
ВМРО Свиленград

 
Рейтинг: 3.00
(43)
Начало
За Мъжа и Жената
За Любовта
Поезия
Форум
Игри
Видео
Музика
Галерия
Анкети
За контакти



За Мъжа и Жената / Любопитни факти

Вземи в gLOG
29 Юли 09, 21:38
Десет неща, които мъжете ненавиждат у жените
Мъжете обичат жените. Обичат начина, по който изглеждат, ходят, разговарят и ухаят. Жените също обичат мъжете и изобщо- двата пола не могат да живеят един без друг.
Тук се появява любимото „обаче“, след което ще последва списък с 10 неща, които делят жената от това да бъде обявена за богиня. Мъжете ненавиждат една жена да:
Да се прави на светица

Отдавна отмина времето на жените, които правят секс за първи път в първата брачна нощ. Няма защо да криете миналото си, жените също имат право на забавления.
Важното е да разберете дали приятелят ви е от онези, които се радват, че приятелката им не си е седяла вкъщи преди да се срещнат или държи да е сред малкото, посетили градината на удоволствията.
Да критикува други жени

Жените си умират да критикуват останалите жени. Почти невъзможно е да чуеш жена да прави комплимент на приятелка без зад него да се крие огромна доза завист и лицемерие.
Ще се приближите с една стъпка към съвършенството, ако признаете, че момичето, което седи на съседната маса има прекрасна коса. Това няма да ви направи по-малко привлекателна.
Ревнуват

Безпричинната ревност е най-големият враг на всяка връзка. Ако вече сте създали доверие един в друг, не обръщайте внимание на „добронамерени“ приятелки, които ви питат „Ти сигурна ли си, че той наистина пие бира“.
Ако поставите въпроса директно пред него, това ще го ядоса и нарани. Мъжете не обичат да се чувстват притиснати до стената. Не го причинявайте на човека, когото обичате.
Нуждаят се непрекъснато от подкрепа и грижовност

Повечето жени изпитват неустоимо желание непрекъснато да чуват от половинките си колко са специални, единствени и обичани, защото не се чувстват сигурни в собствените си качества.
Иронията е в това, че такива жени преди началото на връзката са показали себе си като изключително независими и свободолюбиви.
За да не изкарате приятеля си извън кожата му, проумейте възможно най-бързо след началото на връзката ви, че щом е с вас, той ви намира за красива, умна и добра и няма нужда да ви го повтаря ежеминутно.
Говорят закодирано

Любим „номер“ на жените е да отговарят с „Всичко е наред“, когато е очевидно, че истината е друга.
Обикновено след намусеното „Всичко е наред“, следва тирада от женска страна за това как Той може да е толкова коравосърдечен, недосетлив и нетактичен, за да не забележи, че Тя има проблеми.
Момичета, запомнете едно. Когато мъжете кажат „Всичко е наред“, те наистина мислят това. Когато го чуят от устата на приятелката си, го приемат за истина и спират да питат повече.
Много по-лесно ще е, ако имате проблеми, просто да кажете какви са те. Мъжете не четат мисли.
Нахлуват в личното пространство

Жена, която се опитва да подреди инструментите в гаража или разбърканите дискове около компютъра е кошмар за всеки мъж.
Свикнете с мисълта, че мъжете имат нужда от лично пространство, както жените имат нужда от местенце, на което да подредят всичките си козметични продукти. Толкова е просто. На вас няма да ви хареса някой да смени местата на тоалетното ви мляко и лосиона, нали.
Стават прекалено емоционални

Мъжете не понасят разплакани жени, без значение дали сълзите са заради филм, счупен нокът или лоша прическа. Върхът на всичко е, когато разплаканата дама търси утеха за проблема си в половинката.
Мъжете не знаят как да успокояват разплакани жени. Така че, ако искате да получите съчувствие за нещо, момичета, не го търсете със сълзи, няма да се получи.
Пазаруват до припадък

Способност на жените да прекарат цял един ден в търговски център или сновейки между няколко магазина, без да изпитат жажда, глад или нещо подобно изумява истински мъжете.
Но най-големият им кошмар е да бъдат част от тази шопинг-мания. Спестете им го. Хубаво е да имате общи интереси, но пазаруването няма как да стане един от тях.
Говорят непрекъснато

Повечето жени обичат да говорят непрекъснато. Ако не ги прекъснете, са в състояние да говорят цяло денонощие.
Мъжете също са любопитни да разберат какво е станало с някой техен познат, но не и да са наясно как се е развило събитието минута по минута. Оставяйте го сам с мислите му понякога.
Използват секса като оръжие

Във войната между половете победата в повечето случаи е за този, който носи панталони.
Има жени, които, за да покажат рпеимущество, са готови да атакуват по най- слабия фланг на всички мъже- секса.
Оставете природните нужди настрана от взаимоотношенията си. Няма да постигнете много, ако го "изнудвате" по този начин.




Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.1086