ВМРО Свиленград

 
ВМРО Свиленград

 
Рейтинг: 3.00
(43)
Начало
За Мъжа и Жената
За Любовта
Поезия
Форум
Игри
Видео
Музика
Галерия
Анкети
За контакти



За Мъжа и Жената / Любопитни факти

Вземи в gLOG
29 Юли 09, 20:07
Покажи му какво съкровище има до себе си
Остави му любовна бележка

Може би ти звучи малко глуповато, но сама ще се увериш колко полезно е това трикче. Остави му палава бележка в портфейла, колата или чантата, за да я открие по-късно. Малките неща наистина са способни на чудеса – точно както на теб ти е ужасно приятно сам да се сети да смъкне капака на тоалетната, той ще бъде безкрайно поласкан, ако напишеш на огледалото в банята, че е секси. 

Изненадай го 
Планирай нещо малко по-смахнато, за което се изискват повече усилия. Ето ти един симпатичен пример: изпрати му покана за вечеря по куриер в офиса. Лично е, така че няма да го засрамиш пред колегите, но същевременно ще се почувства толкова специален, че няма да излезеш от мислите му до края на деня. 

Бъди момичето, в което се е влюбил

Когато иска да излезе с момчетата, се дръж също толкова безгрижно колкото в началото на връзката ви. Не пропускай да се докарваш също толкова внимателно както тогава (да, секси бельото е задължително!), ще го оцени.

Поеми нещата в свои ръце

Всички статистики сочат, че мъжете са в бойна готовност доста по-често от нас, затова той наистина обожава да го нападнеш. Особено ефикасно е, когато инициираш палава маневра, за която си сигурна, че го разпалва, но не му прилагаш твърде често – орални екстри, реализиране на някоя от фантазиите му или нещо друго. 





Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.4984