ВМРО Свиленград

 
ВМРО Свиленград

 
Рейтинг: 3.00
(43)
Начало
За Мъжа и Жената
За Любовта
Поезия
Форум
Игри
Видео
Музика
Галерия
Анкети
За контакти



За Мъжа и Жената / Любопитни факти

Вземи в gLOG
29 Юли 09, 20:06
Знаците, че той си пада по теб
Да си го кажем направо: странни птици сме ние жените. Защо когато наистина харесваме някого, трябва да навлизаме в милиард анализи какво е казал, в кой момент и какви са причините за това? И понеже и аз често съм изпадала в подобни главоблъсканици, реших, че е мой дълг да поразпитам мъжете как всъщност се държат, когато наистина те харесват и да ти спестя времето. Давай да видим каква информация изкопчих.
Пише ти sms в часовете между обяд и края на работния ден
Ако трябва да сме напълно честни, честотата на обажданията му няма защо да те вълнува чак толкова. Най-ясният показател за симпатиите му към теб (освен факта, че сте излизали вече няколко пъти) е моментът, в който се сеща за теб. Ако се случи преди обяд например, е малко странно. Няма ли си друга работа, по дяволите? Това само в случай, че не сте прекарали нощта заедно, защото иначе му влизаме в положението, че не може да те изкара от мислите си. 
В часовете между обяд и края на работния ден ти се струва най-логичният отрязък от време. Е, и на него. Изчакал е достатъчно дълго, за да не си помислиш, че е тотално отчаяно залитнал, но все пак имате достатъчно време, за да си направите сериозни планове за вечерта. В случай, че ти пише по-късно, е доста вероятно (съжалявам!) просто да не се е сещал за теб по-рано или да е имал други планове, които са пропаднали. Бъди нащрек, ако ти звънне след 11 вечерта. Това навежда на мръсните му помисли... А ако получиш sms в 4 през нощта с нечленоразделно съдържание, направо забрави за случая. Даже можеш да се обадиш в полицията (Шегувам се!). 
Разбира се с приятелките ти
Хайде да ти издам една тайна. Мъжете също гледат Сексът и градът. Без майтап! Само че за разлика от нашето пристрастяване към сериалчето, техните подбуди са малко по-различни. Да ни опознаят по-добре, разбира се! Е, благодарение на любимия ни сериал, и момчетата си дават сметка какво влияние имат над нас приятелките ни. И вероятно, ако той им допадне, нашите чувства ще станат по-силни. 
Освен всичко той със сигурност се надява, че като им направи мили очи, приятелките ни ще се изпуснат за подробности от миналите и настоящите ни подвизи. В повечето случаи се забавляват с историите ни естествено, но все пак внимавай: никое потенциално гадже не трябва да разбира, че е имало момент, когато си била толкова бясна на мъжете, че си ги сменяла като носни кърпички. Вярвай ми, тази информация ще ти излезе през носа. 
Възползва се от възможността да те види през деня 
Ако ти предложи да пийнете по нещо в близост до апартамента му, таи надежда вечерта да приключи у тях, няма защо да се лъжем. И... едва ли иска да гледате телевизия. 
Когато тръпката ти те покани на обяд обаче, имаш пълно основание да вярваш, че иска да те опознае. Още по-добра новина: за него си достатъчно секси и не се нуждае от приглушена светлина и алкохол. Получава допълнителни червени точки, ако предложи да дойде, където на теб ти е удобно. И още нещо - когато те попита къде ти се ходи, не проявява мързел. Напротив, толкова е мил и сладък, че се надява да те заведе на място, което ти харесва и държи да си изкараш добре в приятна за теб атмосфера.
Предпочита интернет пред мобилния
Признай си веднага: всички мацки винаги се оплакваме, когато момчето, с което излизаме предпочита виртуалната комуникация пред класиката: телефонни обаждания. Обаче това всъщност, не е чак толкова лош знак. Ако се случва в рамките на работния ден, има голяма вероятност да е под стрес, а ти да си лъча му светлина в тунела от служебни задължения. 
Но внимавай, ако е от почитателите на съобщенията във Facebook. По принцип момчетата ползват този тип мрежи, за да се разсейват и съобщението на стената ти едва ли е само на твоята.



Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.4863