ВМРО Свиленград

 
ВМРО Свиленград

 
Рейтинг: 3.00
(43)
Начало
За Мъжа и Жената
За Любовта
Поезия
Форум
Игри
Видео
Музика
Галерия
Анкети
За контакти



За Мъжа и Жената / Любопитни факти

Вземи в gLOG
29 Юли 09, 19:44
Мъжете си падат по кукли , жените обичат подаръците
Флиртовете не познават граници относно средата, в която се осъществяват - има ги в дискотеките, баровете и фитнеса, на плажа, гарата и улицата. Те се случват и в офиса. Това е перфектното място за започване на някоя авантюра, смятат западните експерти.
Кой от двата пола обаче е по-склонен към нажежаване на работното място с неустоими комплименти, палави закачки и леки подсвирквания? Това е въпросът - мъжът или жената ще излезе победител в надпреварата за носител на медала за офис свалките.
Мъжете по природа не могат да устоят на женската харизма и привлекателност, колената им омекват при вида на сексапилна жена, а забележат ли копие на кукла Барби, е мисия невъзможна да ги върнеш в реалността. Жените пък се вглъбяват изцяло в работата си, гледат да изпълнят поставените им задължения и рядко отклоняват вниманието си за безсмислени флиртове. Въпреки вглъбеността на жените обаче свалките в офиса съществуват, даже са често срещани.
Единственото, което може да попречи, е изричната забрана на шефа. Ако това препятствие липса, то няма никаква причина свалката да не се осъществи. Оттук нататък започва голямата надпревара.
Как да накараме противоположния пол да ни забележи?
Мъжете лесно могат да бъдат спечелени. Важното е жената да има вътрешна интуиция, която да й подсказва как да действа в дадения момент. А жените определено знаят как да спечелят мъжете. Те имат свои трикове, които винаги успяват да проработят. Някои от тях са: Обличат се в дрехи, които да подчертаят още повече техния сексапил. Слагат парфюм, който да ухае неустоимо. Гримират се в цветове, които да ги направят още по-привлекателни. Безбройни са тайните оръжия в арсенала на жените за спечелване на силния пол. Ако жената знае как да борави с тях, то победата й е сигурна. В офиса или не, тя е способна да завладее всеки, когото си набележи.
За успешния флирт с жените обаче ситуацията е различна. "Невинната Ева" винаги се прави на недостъпна и ако мъжът иска да постигне успех в свалката, то първото нещо, което трябва да направи, е да се въоръжи с търпение. Ако жената забележи, че неговият интерес е непостоянен, то няма начин "силният Адам" да бъде допуснат до нейния свят. При това офисът е място, което прави жените още по-предпазливи относно мимолетните флиртове. Затова стратегията при мъжете
не трябва да залага единствено на физическите характеристики - външният вид е само едно от условията за предизвикване на интерес при жените. Синият пол постоянно трябва да обгрижва жената, да я удостоява всекидневно с внимание и да я обсипва с комплименти, които да подхранват нейното его. Трябва да й подарява цветя със и без повод, да й прави неочаквани подаръци и да бъде романтично настроен. Ако успее да изпълни поне част от тези неща, то Ева определено ще позволи на Адам да си поделят нейната ябълка.
Въпреки това офисът май не са най-подходящото място за изживяване на някаква любовна афера, защото останалите не държат очите си затворени и постоянно следят под лупа развитието на романа между техните колеги. Възможна е и появата на слухове, които могат да доведат до професионални проблеми и в краен случай - до напускане на работното място. Затова надпреварата между двата пола за спечелване на медала за офис свалките е по-добре да се осъществи на друго място, далеч от погледите на останалия персонал. /АСН




Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

5.9047