ВМРО Свиленград

 
ВМРО Свиленград

 
Рейтинг: 3.00
(43)
Начало
За Мъжа и Жената
За Любовта
Поезия
Форум
Игри
Видео
Музика
Галерия
Анкети
За контакти



За Мъжа и Жената / Любопитни факти

Вземи в gLOG
29 Юли 09, 19:35
Жените обичат с ушите си !
 
Жените обичат с ушите си !
Жените обичат с ушите си 
15 правила, които трябва да следвате, за да задържите любовта й 

Никога не признавайте изневярата си. Това е едно от 15-те правила, които трябва да следвате, за да задържите любовта на съпругата си 
фотоархив "Стандарт" 
Известно е, че причината за провала на много бракове се крие в психологическите различия между мъжа и жената. Това което често наричаме "несъвместимост в характерите", всъщност е нежеланието да разберем другия, липсата на търпимост. Добре е обаче, ако принадлежите към "силната половина" от човечеството, да следвате няколко правила. 
1. Не забравяйте да я удовлетворявате в постелята (винаги е добре, ако инициативата произхожда от вас). 
2. Не се обиждайте, ако тя ви откаже (може би си има причини за това). 
3. Не я лъжете (ако въпреки всичко сте си наумили това, направете го така изкусно, че да го възприеме като истина). 
4. Не пропускайте да й правите комплименти при всеки удобен повод ("ти си най-любимата, най-добрата, най-страстната, най-нежната..."). Помнете, че жените обичат с ушите си. 
5. Не се хвалете със сексуалните си възможности и никога не споменавайте за предшестващия я ваш сексуален опит. По-добре й говорете: "Ти си моята първа и единствена!" 
6. Не забравяте да се възхищавате на кулинарните й умения, дори и яденето да е прегоряло. 
7. По-често се обръщайте към нея ласкаво, галете я: "Колко нежна е кожата ти, колко приятно е усещането за твоята топлина!" 
8. Не забравяйте от време на време да я сравнявате с другите и винаги в нейна полза. (Дори и на фона на Клаудия Шифър, ти изглеждаш сто пъти по-добре!") 
9. Показвайте на думи и дела колко сте загрижени за нея ("Този нов уред много ще облекчи каторжния ти труд в кухнята!") 
10. Ако нещо сте й обещал, винаги дръжте на думата си. Ако не можете да го изпълните, измислете убедително оправдание ("Няма да можем да заминем за Канарските острови, защото делата на фирмата ми не вървят добре!") 
11. Когато сте в общество, демонстрирайте грижа и внимание към нея. Не обръщайте излишно внимание на други жени в нейно присъствие. Ако тя не е с вас, можете дори да си позволите невинен флирт, бъдете забавен и интересен. Когато й разкажат какви успехи сте имали в нейно, отсъствие, тя ще разбере, че трябва да бъде щастлива, притежавайки такъв обаятелен и остроумен мъж. 
12. Оказвайте й различни услуги, поставяйки я в зависимо положение (Ако се случи да я задържат в работата или просто се забави някъде, пригответе разкошна вечеря с вино и цветя и чакайте ответен ход!) 
13. Никога не казвайте "никога", по-добре кажете "ще помисля". 
14. Ако се скарате, пръв поискайте прошка и помирение ("Аз съм виновен, мила, дай да забравим този малък инцидент и отново да ни бъде хубаво! Всичко останало е глупост.") 
15. Никога не признавайте изневярата си, дори да ви хване "на калъп" ("Каква ти любовница? Това е моя колежка, пишем доклад! Защо е разголена ли? Ами стана топло!")  



Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

6.2104