ВМРО Свиленград

 
ВМРО Свиленград

 
Рейтинг: 3.00
(43)
Начало
За Мъжа и Жената
За Любовта
Поезия
Форум
Игри
Видео
Музика
Галерия
Анкети
За контактиЗа Любовта / ДЕСЕТТЕ НАЙ-ПОПУЛЯРНИ ЛЪЖИ В ЛЕГЛОТО

ДЕСЕТТЕ НАЙ-ПОПУЛЯРНИ ЛЪЖИ В ЛЕГЛОТО
01.08.09 13:39
Вземи в gLOG
Когато стане дума за интимни проблеми хората често лъжат един друг. А вие колко често сте премълчавали или преувеличавали нещо, свързано със сексуалната сфера?Ако смятате, че между вас и интимната ви половинка няма никакви тайни – запознайте се с 10-те най-популярни лъжи в леглото. Може пък и да си направите някои изводи...
1. Тя казва: "Свърших", което означава "Иска ми се да продължа отношенията си с теб".

В наши дни двойките съдят за поведението на партньора най-вече по порнографските филми. Тоест "колкото по-силно крещи, толкова по-добре". Но много жени забравят, че е трудно да симулират оргазъм пред опитен (или безпристрастен) мъж. Не е възможно да се симулират спазматичните съкращения на шийката на матката или изтичането на слизестата запушалка (което мъжете усещат като изтичаща гореща течност).

Статистиката не успокоява: примерно 33-34% от жените въобще не изпитват оргазъм. Средно момичетата започват полов живот на 17 години. При това първият им истински оргазъм е някъде към двадесет и седмата им година. Тоест те изкарват бурните младежки години без да изпитват оргазъм – само го имитират.

Както твърдят сексолозите, най-тежкият удар, който може да се нанесе на мъжа е да му се покаже неговата "неспособност да доведе жената до оргазъм ". Ако не ви иде да излъжете за оргазма, може да се измъкнете с фразите «беше незабравимо» или «да, това наистина е най-добрият секс в живота ми».

Макар че, ако става дума за сериозни отношения, трябва да си говорим истината. Разбира се, не е нужно да казвате, че само с него не получавате оргазъм. По-добре кажете, че по принцип не получавате оргазъм .

2. Той казва: "Имал съм много жени ", като има предвид: "Аз съм страхотен любовник. Защо не дойдеш у нас на чаша кафе?"

Колкото и да е печално, такива фрази навеждат жената на мисълта, че тя е просто поредната от тези многобройни победи и ще бъде забравена още на другия ден.
В такава ситуация ви съветваме да пропуснете фразата покрай ушите си. Изглежда, това е просто атавизъм на маймуните-самци. Както показват анкетите, мъжете помнят тази, с която наистина им е било хубаво, дори и да са имали и да имат много други връзки.

3. Тя казва: "Глупости! Не съм спала с него!" . А всъщност е: "Ами ако между нас излезе нещо сериозно".

Жените, като правило, винаги намаляват списъка с партньори и крият своя опит и своите експерименти за да изглеждат по-“чисти” . Макар че дори и по-възрастни жени могат, ако поразпуснат, да се впуснат в сладки спомени в писъствието на бивш партньор.

Да се лъже при близки отношения е опасно – рано или късно те хващат. Да се правиш на невинна при третия брак е доста неблагодарна работа. Какво да се прави? Разказвайте най-общо – без имена, без дати. Не по-картинно, отколкото разказа ви за вчерашния филм, например. Трябва да пазите своите малки женски тайни. В леглото не се харесват голите истини.

4. Все едно кой го казва: "Това беше най-добрия секс в живота ми". Равнозначно е на "Благодаря".

В много страни са правени изследвания, знкети. Резултатът е един и същ – жените винаги преувеличават степента на своето наслаждение. Мъжете може и нищо да не кажат (с което намаляват усещанията на приятелката си с 40%).

Какво да се прави? Сменете тактиката и попитайте: «Хареса ли ти?» Но съвсем не с цел да поласкаете самолюбието си, а за да получите полезна информация.
5. Тя казва: " Нямам еротически фантазии".
Подразбира се: «Да, искам да правя груб секс с двама яки мачо. Но никога и при никакви мъчения няма да си призная».

По-голямата част от мъжете мечтаят партньорката им да вземе инициативата в свои ръце. Нещо повече, мъжете "обичат с ушите" не по-малко, отколкото жените. Просто рядко го осъзнават. Разказът за вашите фантазии ще подейства по-бързо и ефикасно, отколкото кило виагра изпита на екс.

Какво да се прави? Гледайте заедно порно или разгледайте сайтове за запознанства, където има хора с такива фантазии, на фона на които вашите са като думи на невинна девственица. В един определен момент просто си признайте: "И на мен ми се иска така". Ако не успеете да преодолеете езиковата бариера, играйте на желания или изпратете мейл или sms с еротчен характер. Внимавайте само да не объркате адреса.

6. Той казва: " Правил съм секс с нея, но тя не ми харесва", което означава: "Само, моля ти се, без сцени".

Сцената на ревност, безспорно, ще е уместна. Но сексът без симпатия се случва само в годините на юношеската хиперсексуалност или с проститутка. А средният "възрастен" столичен роман продължава 2,5 месеца или - в други измерених – 6 пъти. Ако ТОВА се е случило между тях, значи все пак нещо у нея го е привличало.

За съжаление, рецепти за изход от тази ситуация няма. Все пак си струва да си направите изводи...

7. Тя казва: "Размерът няма значение". Това означава: "Защо да обиждам човека?"

И действитеьно, той не е виновен! Измислете си убедителна причина поради която не можете да се срещате повече с него.

8. Тя казва: "Изобщо не те бива в леглото". Има предвид: " Ще ти отмъстя за всичките ми страдания".


По време на кавга много жени удрят под кръста (не винаги физически) и много от тях казват на партньора, че не са доволни от мъжките му способности. Колкото и извинения да изсипят след това, мъжете ще го запомнят завинаги. С тигана по главата – заповядай, но сексът е нещо свято!

По-добре се откажете от такива изказвания. Заменете ги с нещо неутрално: "Държиш се като свиня", или "Провали целия ми живот".

9. Тя казва: "Изневерявала съм ти". Това означава: "Не знам с какво още да те обидя".

Всяка трета жена след развода признава на бившия си мъж за изневерите си. В това число и такива, каквито е нямало, само и смо за да обиди и унижи бившата си половинка.

Дръжте си езика зад зъбите! Когато решим да се сдобрим или да имаме що годе някакви приятелски отношения, такива думи няма да му позволят да се държи добре с вас.

10. Той казва: "Правиш страхотни свирки ". Което означава? "Искам още".
Питате каkво да правите? А той добре ли се държи напоследък?..

 
Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1077