ВМРО Свиленград

 
ВМРО Свиленград

 
Рейтинг: 3.00
(43)
Начало
За Мъжа и Жената
За Любовта
Поезия
Форум
Игри
Видео
Музика
Галерия
Анкети
За контактиЗа Любовта / България е на четвърто място в света по сексуалност

България е на четвърто място в света по сексуалност
29.07.09 21:52
Вземи в gLOG
Повече от 317 000 души от 41 страни по света взеха участие в най-голямото проучване, направено от Durex, относно сексуалните предпочитания и поведение.

Изследването показва, че Гърция официално е най-сексуалната страна, като хората там правят секс 138 пъти годишно.

Хърватска е на второ място със 134 пъти годишно, а Сърбия и Черна гора – на трето, със 128 пъти.

Българите са на четвърто място със 127 пъти годишно.

Почти половината от всички възрастни, участвали в анкетата, са казали, че са доволни от сексуалния си живот, въпреки че мъжете признават, че искат да правят секс по-често.

Анкетата разкрива, че средната възраст, на която се прави секс за първи път, е 17.3 години, а тенденцията е хората да губят девствеността си все по-рано. 16-20 годишните стават сексуално активни на около 16.3 години.

Повечето хора смятат, че сексуалното образование трябва да започне на 11.7 години. Буквално всички анкетирани смятат, че децата на 16 години и по-малко трябва да имат часове по сексуално здраве. Повече от 1/3 смятат, че правителствата трябва да инвестират във въвеждане на сексуално обучение в училищата.

Почти половината от възрастните признават, че правят секс без презерватив, без да са наясно със сексуалния живот на партньора си дотогава. Повече от един на всеки десет души е признал, че се е заразявал с полово предавана болест поне веднъж.

Най-честото място, на което хората правят секс, освен спалнята, е колата /50%/, следвана от тоалетната /39%/, спалнята на родителите им /36%/ и паркът /31%/.

15% от анкетираните са правили секс на работното място, а един на всеки десет признава, че е правил секс в училище.

Трите най-използвани сексуални стимуланти са вибраторът /41%/, специалните масла за масаж /31%/ и лубрикантите /30%.

Повече от един на всеки петима участника признава, че е употребявал вибратор, а жените /26%/, разбираемо, ги използват повече от мъжете /19%/.

Тайванците използват вибратори най-често /47%/, а американците и британците са на второ място /43%/.

Тайландците пък използват най-много порнографски филми и материали, за да се възбудят /62%/, лубрикантите са най-популярни в Нова Зеландия /60%/, а половината българи са почитатели на специални презервативи, увеличаващи удоволствието от секса.

4% от хората по света са имали сексуални контакти за по една нощ, а 22% признават, че са поддържали извънбрачни връзки.

Почти една четвърт правят секс в компанията на вибратор, а 20% използват маски, превръзки за очите и други приспособления за връзване. Най-честото изживяване за мъжете /47%/ и жените /40%/ е сексът за една вечер.


 
Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1027